Honlapunk megújulása - frissítettünk, hogy Ön is elégedett lehessen

Honlapunk megújulása - frissítettünk, hogy Ön is elégedett lehessen

Eljött az idő, hogy honlapunk is átessen egy arcfelvarráson. Az elmúlt években sokat változott az online jelenlét, és a modern weboldalak ma már sokkal többet tudnak nyújtani, mint pár évvel ezelőtt. Ügyfeleink és olvasóink igényeit szem előtt tartva úgy döntöttünk, ideje a változásoknak.

Honlapunk felújítása nem csak esztétikai, hanem funkcionális változásokat is hozott. Célunk volt, hogy áttekinthetőbbé, felhasználóbarátabbá és mobilra is optimalizálttá tegyük oldalunkat. A design frissítése mellett megerősítettük a honlap technológiai hátterét és biztonságát is.

Új honlapunkkal az a célunk, hogy Ön még könnyebben és gyorsabban találja meg nálunk, amit keres. Reméljük, hogy a változásokkal elégedett lesz, és még szívesebben tér vissza weboldalunkra. Visszajelzését örömmel fogadjuk, hogy további fejlesztéseinket is igényeihez tudjuk igazítani.

Egy honlap felújításának tipikus lépései a következők lehetnek:

Szükségletfelmérés és tervezés: Az első lépés annak feltérképezése, hogy milyen igényeknek kell megfelelnie az új honlapnak. Ezt követi a weboldal arculatának és struktúrájának megtervezése.

Tartalomaudit: A meglévő tartalmak átvizsgálása, eldöntése, hogy melyek maradnak, melyek törlődnek, és milyen új tartalmakra van szükség.

Technológia kiválasztása: Döntés a weboldal alapját képező CMS (Content Management System) vagy keretrendszer kiválasztásáról.

Dizájn: A weboldal vizuális megjelenésének megalkotása grafikusok és dizájnerek segítségével.

Fejlesztés: A programozók elkészítik a weboldal HTML, CSS és JavaScript kódját. Az új CMS és dizájn integrálása a honlapba.

Tesztelés: Az új weboldal tesztelése különböző eszközökkel, böngészőkkel és Betűméreteken.

Élesítés: Az új honlap élőre kapcsolása, az előző verzió leváltása.

Analitika: A weboldal használatának és hatékonyságának mérése, optimalizálása.

Karbantartás: Folyamatos tartalomfrissítés, hibajavítás, visszajelzések alapján történő változtatások.

A weboldal tartalmának frissítése rendkívül fontos, ha azt szeretnénk, hogy a látogatók visszatérjenek hozzánk. A tartalom ugyanis idővel elavulhat, és ha hosszú ideig nem történik változás egy honlapon, az visszatarthatja a felhasználókat.

A gyakori tartalomfrissítéssel biztosíthatjuk, hogy weboldalunk mindig naprakész információkat tartalmazzon, és folyamatosan érdekes maradjon az olvasók számára. Ez lehet akár blogbejegyzés, termékinformáció vagy szolgáltatások leírása. A lényeg, hogy lássák a látogatók, rendszeresen történik valami a weboldalon.

A rendszeres tartalomfelújítás továbbá jótékony hatással van a keresőoptimalizálásra is. A keresőmotorok ugyanis preferálják azokat a weboldalakat, amelyeken gyakran és releváns tartalmak jelennek meg. Ez pedig magasabb pozíciókat eredményezhet a keresési találatokban.

A keresőoptimalizálás (SEO) az a tevékenység, melynek célja, hogy növelje egy honlap elérhetőségét az organikus (természetes) keresési eredményekben. Ez számos tényezőn keresztül érhető el, mint például releváns és minőségi tartalom biztosítása, linképítés más weboldalakról a mi oldalunkra, mobilos hálózatának javítása és kulcsszavak optimális használata.

A linképítés az SEO egyik legfontosabb pillére. Más weboldalakról származó linkjeink a keresőmotorok számára mutatják meg honlapunk fontosságát és relevanciáját. Minél több, és minél magasabb minőségű linket sikerül szereznünk, annál előrébb rangsorol majd bennünket a Google.

A linképítés több módon lehetséges. Megkereshetjük például más weboldalak felelőseit és linkcserét kérhetünk tőlük, vagy természetes úton juthatunk linkekhez, ha hasznos tartalmainkat más weboldalak maguktól linkelik. Blogbejegyzések írása és azok közzététele szintén eredményezhet több linket. Mindezeken túl, közösségi megosztásokkal, illetve PR cikkek írásával szerezhetünk értékes linkeket weboldalunkra.

A linképítés és keresőoptimalizálás hosszú távú stratégiát igényel, de a befektetett munka meghozza gyümölcsét. Kitartó és szakszerű linképítési tevékenységgel jelentősen javítható egy honlap helyezése a keresési találatokban.

Szolgáltatásaink
Kérdése van?
összes bejegyzés megtekintése